Fordítás, Szakfordítás

Nem használunk fordító-és fordítást elősegítő szoftvereket!

 

 

Szakterületeink:

Műszaki fordítás:

-Minőségmendzsment, 6s, Lean Menedzsment
-Világítástechnika, Nagynyomású Kisülőlámpák
-Csővezetékfektetés, -karbantartás, -diagnosztika
-Szoftverfordítások
-Kézikönyvek fordítása

Orvosi szakszövegek fordítása:

-Zárójelentések, Kórelőzmények
-Előadások, Beszámolók, Szakcikkek

Áraink általános árak:

Angol-magyar, magyar-angol fordítás, szakfordítás: 2,00 Ft + Áfa / leütött karakter a MS Word karakterszámláló alapján, mintavételes lektorálással*, kiadványszerkesztéssel .

Szaknyelvi teljes lektorálás díja: 1,15 Ft + Áfa / leütött karakter a MS Word karakterszámláló alapján.

A fordítandó szöveg terjedelmétol függően a fordítás díjai változhatnak, nagy terjedelmű szöveg esetén árengedményt adunk. A szöveg átnézése után, a megrendelés előtt fenntartjuk a jogot, hogy a fordítást ne vállaljuk el. Viszonyítási határidő: 10 000 leütött karakter/munkanap. Kérem a megadott elérhetőségen kérjen hivatalos árajánlatot.

Tolmácsolás: Kérem a megadott elérhetőségen kérjen hivatalos árajánlatot.

Reméljük mihamarabb személyesen is bizonyíthatjuk állításainkat Önnek, és hallgatóink, vagy megrendelőink között üdvözölhetjük. Munkánkért hosszú távon felelősséget vállalunk.

Tisztelettel:
www.English4All.hu

 

Referenciáink: Horizont Oktatási Központ, Kovenant Bt., Sylvanius Lingua Bt., www.gyorsforditas.hu, GSA 2000 Kft., Terván Kft. ....

*Ha a mintavételes lektorálás során lényeges szakmai hibát, vagy elfordítást találunk, illetve a rossz fordítás, vagy a helyesírási hibák mennyisége meghaladja a 10% / oldal mennyiséget, akkor ez az ár tartalmazza a 100%-os lektorálás díját is.

© 2007 English 4 All. Minden jog fenntartva.