Minőségpolitikánk

Szilárd meggyőződésünk, hogy hatékony segítséggel mindenki megtanulhat legalább egy idegen nyelvet. Mi ebben nyújtunk professzionális segítséget. Nem vagyunk klasszikus értelemben vett, „pedagógus szakon végzett” nyelvtanárok, de igen sok időt töltöttünk iskolapadban, megismerve a „jó” és a „rossz” oktató jellemzőit. Régóta foglalkozunk angol nyelvvel, és/vagy oktatással. Munkánk során megismertük a szaknyelvi irányzatokat is. Éppen ezért tudjuk, hogy mire van szüksége a hallgatóinknak, hogy hatékonyan, nem idő- és pénzpazarló módon tanulják a nyelvet.

A feladatok végrehajtásában könyörtelenek vagyunk, ez gyakran abban nyilvánul meg, hogy büntetéssel sújtjuk a lusta, házi feladatot és az órákat hanyagoló diákjainkat azokban a csoportokban, ahol ez igény. Ezt a gyakorlatot a hosszú távú pozitív visszajelzések miatt továbbra is fenntartjuk. Kérésre a gyermek csoportjainkban tanuló csemeték szüleit rendszeresen tájékoztatjuk gyermekük aktuális teljesítményéről.

Hallgatóink igényeit maximálisan figyelembe vesszük a tanfolyam kezdete előtt, annak során, és a befejezés után pozitív és negatív észrevételeit is szívesen vesszük. Épp ezért köszönettel vesszük és jutalmazzuk, ha kitölti és visszajuttatja hozzánk az igényelt szolgáltatás egészét minosítő, Vevői Elégedettségről szóló kérdőívünket.

Tanfolyamaink otthonról, számítógép és internet segítségével is követhetőek.

Mi nem használunk "izót", mi kiszolgáljuk Önt!

Reméljük mihamarabb személyesen is bizonyíthatjuk állításainkat Önnek, és hallgatóink, vagy megrendelőink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

A szerzők

© 2007 English 4 All. Minden jog fenntartva.

Vissza